DataDisk    Diepenbrockstraat 4    5283 LE    Boxtel    

DataDisk

Diepenbrockstraat 4

5283 LE  Boxtel


  :: 0411-683016


    :: datadisk@datadisk.nl

 

Openingstijden >>


  Home

:: Behuizing

:: CD / DVD / BluRay

:: Cooling

:: CPU

:: Diverse / USB

:: Geheugen / Pendrive

:: Geluid

:: Harddisk

:: Kabels

:: Mainboard

:: Monitor

:: Muis / Keyboard

:: Netwerk

:: Notebook / Tablet

:: Onderhoud / Tools

:: Printer / Scanner

:: Printer Toebehoren

:: Software

:: Spelbesturing

:: Videokaart

:: Voedingen

:: WebCam

 

 

 

 

  

MS Windows 8.1 64bit NL OEM

 

Intuïtief en mooi. Dat is het nieuwe Startscherm. Iedere dynamsiche tegel op het Startscherm is verbonden aan een persoon, app, site, playlist of iets wat voor jou belangrijk is. De dynamische live-tegels geven je de meest recente informatie, zonder dat je hiervoor de app hoeft te openen. Zo zie je in één oogopslag in welke foto je getagged bent, de laatste updates van vrienden, de actuele weersvoorspelling en je nieuwe berichten.

 

Zelfs in de kleine dingen binnen Windows 8 herken je jezelf. Bijvoorbeeld het scherm dat je ziet wanneer je je pc vergrendelt. Dat kan elke afbeelding zijn die je kiest. Je ziet korte updates op je vergrendelde scherm voordat je je aanmeldt op je pc of een app opent, zoals je agenda-items.

Bedenk zelf een patroon op een afbeelding naar keuze en dat is je wachtwoord. Zigzaggend over de snuit van je hond? Een aai over de bol van je kind? De keuze is aan jou.

 

Gebruik je nieuwe tablet of laptop voor ontspanning, werk of beide. Chat met een vriend en check tegelijkertijd de route naar het café, of speel een game terwijl je nog snel iets anders afmaakt. Switch met één veeg tussen je spreadsheet en een video, of maak ze naast elkaar vast zodat je kunt multitasken.

 

Standaard apps als Personen, Mail, Foto’s en Berichten zorgen dat je basistaken eenvoudig kunt uitvoeren. De apps werken naadloos samen voor een geweldige ervaring. Ontdek een nieuwe wereld aan apps in de Windows Store.

  

 

:: Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW

:: Prijswijzigingen voorbehouden

:: Afbeeldingen zijn uitsluitend ter illustratie en kunnen afwijken in kleur en vorm

 

   DataDisk    Diepenbrockstraat 4    5283 LE Boxtel